Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Setrváním na webu souhlasíte s jejich používáním.

 

DOTAZY - RADY - PORADY

neváhejte nás kontaktovat - jsme tu pro Vás a rádi Vám poradíme

734 457 499

 

SLEVA NA DALŠÍ NÁKUP

Při objednávce od 500 Kč dostáváte slevu na příští nákup ve výši 8%.

(Nevztahuje se na poštovné a netýká se KAMENŮ SWAROVSKI.)

 

DOPRAVNÉ ZDARMA

Při objednávce od 1.200 Kč máte dopravné zdarma.

(POZOR - netýká se KAMENŮ SWAROVSKI - po přijetí objednávky bude poštovné dopočítáno.)

 

BARVY KRYSTALŮ

Pokud se Vám líbí nějaký šperk, ale chtěli byste jej v barvě, která není v nabídce obchodu, tak nás neváhejte kontaktovat (e-mailem či telefonicky) - většinu šperků jsme schopni vyrobit s jakoukoli barvou krystalu.

 

NAJDETE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU


Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lee Design

 

 

250x250-1498564609.png

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


» Ochrana osobních údajů

JAK JSOU CHRÁNĚNY VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

 

Veškeré osobní údaje kupujícího, které jsou poskytnuty prodávajícímu v souvislosti s uzavřením kupní smlouvy, jsou chráněny před zveřejněním, zneužitím a v žádném případě nebudou poskytnuty třetí osobě, s výjimkou provozovatelů poštovních a doručovacích služeb a osob dopravujících zboží, provozovatele platebního systému ComGate Payments (Online bankovní převody, Bankovní převody) a provozovatele portálu Heureka (elektronická adresa za účelem přípravy a odeslání dotazníku týkajícího se nákupu u prodávajícího).

 

Obchodní podmínky - oddíl 9. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

9.1.   Ochrana osobních údajů kupujícího, která je fyzickou osobou je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

9.2.   Kupující souhlasí se zpracováním těchto osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště či adresa korespondenční, adresa elektronické pošty, telefonní číslo/a.

9.3.   Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení zákaznické sekce. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

9.4.   Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve své zákaznické sekci, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

9.5.   Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě provozovatelů poštovních a doručovacích služeb a osob dopravujících zboží, provozovatele platebního systému ComGate Payments (Online bankovní převody, Bankovní převody) a provozovatele portálu Heureka (elektronická adresa za účelem přípravy a odeslání dotazníku týkajícího se nákupu u prodávajícího) nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

9.6.   Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

9.7.   Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

9.8.   V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5.) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

  • požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
  • požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9.9.   Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

9.10. Prodávající si vyhrazuje právo ustoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení serveru neznámým pachatelem (hackerem). Pouze v takovém případě neplatí výše uvedená pravidla ochrany osobních údajů.