DOTAZY - RADY - PORADY

neváhejte nás kontaktovat - jsme tu pro Vás a rádi Vám poradíme

734 457 499

 

SLEVA NA DALŠÍ NÁKUP

Při objednávce od 500 Kč dostáváte slevu na příští nákup ve výši 8%.

(Nevztahuje se na poštovné a netýká se KAMENŮ SWAROVSKI.)

 

DOPRAVNÉ ZDARMA

Při objednávce od 1.200 Kč máte dopravné zdarma.

(POZOR - netýká se KAMENŮ SWAROVSKI - po přijetí objednávky bude poštovné dopočítáno.)

 

BARVY KRYSTALŮ

Pokud se Vám líbí nějaký šperk, ale chtěli byste jej v barvě, která není v nabídce obchodu, tak nás neváhejte kontaktovat (e-mailem či telefonicky) - většinu šperků jsme schopni vyrobit s jakoukoli barvou krystalu.

 

NAJDETE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU


Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lee Design

 

 

250x250-1498564609.png

NYNÍ V AKCI

Cena 200,00 Kč (7,80 EUR)
Skladem
Cena 200,00 Kč (7,80 EUR)
Skladem
Cena 200,00 Kč (7,80 EUR)
Skladem

Cena 430,00 Kč (16,77 EUR)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení Správce na elektronickou adresu (e-mail)
  1. Udělujete tímto souhlas Libuši Pixové, se sídlem Choceradská 3042/20, 141 00 Praha 4 - Záběhlice, IČ 61269654, zapsané v Živnostenském rejstříku Úřadu městské části Praha 4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    • elektronickou adresu (e-mail).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení Správce na elektronickou adresu (e-mail).
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení Správce, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
    • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním doporučeného dopisu či emailu Správci nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky obchodních sdělení na elektronickou adresu (e-mail), popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze nástroje pro zasílání obchodních sdělení na elektronickou adresu (e-mail),
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.