Od 24.7.2018 do 27.7.2018 DOVOLENÁ.

 

DOTAZY - RADY - PORADY

neváhejte nás kontaktovat - jsme tu pro Vás a rádi Vám poradíme

734 457 499

 

SLEVA NA DALŠÍ NÁKUP

Při objednávce od 500 Kč dostáváte slevu na příští nákup ve výši 8%.

(Nevztahuje se na poštovné a netýká se KAMENŮ SWAROVSKI.)

 

DOPRAVNÉ ZDARMA

Při objednávce od 1.200 Kč máte dopravné zdarma.

(POZOR - netýká se KAMENŮ SWAROVSKI - po přijetí objednávky bude poštovné dopočítáno.)

 

BARVY KRYSTALŮ

Pokud se Vám líbí nějaký šperk, ale chtěli byste jej v barvě, která není v nabídce obchodu, tak nás neváhejte kontaktovat (e-mailem či telefonicky) - většinu šperků jsme schopni vyrobit s jakoukoli barvou krystalu.

 

NAJDETE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU


Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lee Design

 

 

250x250-1498564609.png


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení Správce na elektronickou adresu (e-mail)
  1. Udělujete tímto souhlas Libuši Pixové, se sídlem Choceradská 3042/20, 141 00 Praha 4 - Záběhlice, IČ 61269654, zapsané v Živnostenském rejstříku Úřadu městské části Praha 4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    • elektronickou adresu (e-mail).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení Správce na elektronickou adresu (e-mail).
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení Správce, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
    • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním doporučeného dopisu či emailu Správci nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky obchodních sdělení na elektronickou adresu (e-mail), popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze nástroje pro zasílání obchodních sdělení na elektronickou adresu (e-mail),
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.